Tel: 0181-30 11 00 | Email: administratie@uitzendbureauway2work.nl

Over ons

Uitzendbureau Way2Work

Way2Work is een allround personeelsdienstverlener gevestigd in Hellevoetsluis. Met een team van professionals richten wij onze service op het brede werkveld van transport, logistiek, schoonmaak, productie, landbouw, techniek en montage. In deze sectoren faciliteren wij een aantal bedrijven door middel van werving en selectie, het uitzenden van werknemers en het verzorgen en bijhouden van de salarisadministratie.

Omdat wij regionaal georiënteerd zijn hebben wij de juiste kennis over de regionale arbeidsmarkt en een vaste kern van flexibel inzetbare uitzendkrachten. Ons doel voor jou als werkgever is om je zodanig te helpen dat wij een partner en verlengstuk van jouw bedrijf kunnen zijn.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze uitzendkrachten. Wij spelen nauwkeurig in op veranderingen en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Ons team is constant op zoek zijn naar vernieuwing en verbetering voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten!

Bovendien vinden wij plezier in het werk een essentieel aspect. Werken bij Way2Work is dan ook werken met een “fijne club collega’s”. Persoonlijk contact en open communicatie vinden wij belangrijke voorwaardes voor een fijne samenwerking.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak!

Deskundige advies
Intensieve selectie
Werkplekonderzoek
Salarisadministratie
Ik ben een

Werkgever

Als werkgever kan je nieuwe vacatures plaatsen en potentiële kandidaten vinden voor jouw aangeboden banen.

Registreer als bedrijf
Ik ben een

Werknemer

Als werknemer kan je op zoek gaan naar de geschikte baan die bij jouw skills en interesses past!

Registreer als kandidaat

Betrouwbaarheid Way2Work Voorne Kracht

Betrouwbaarheid is erg belangrijk in de uitzendbranche. Als werkgever wil je er zeker van zijn dat je op een verantwoorde manier uitzendkrachten binnenhaalt. Uitzendbureau Way2Work is NEN 4400-1 gecertificeerd. Deze norm stelt o.a. strenge eisen aan de juistheid en volledigheid van de administratie en afdracht van verschillende belastingen alsmede de vaststelling van de juiste identiteit van de uitzendkracht.

Uitzendbureau Way2Work Voorne  Kracht

Wij hebben alles in huis om uitzendkrachten van een baan te verzekeren. Dit doen wij door middel van persoonlijke gesprekken, zodat onze uitzendkrachten in de juiste werkomgeving terechtkomen en hun talenten optimaal kunnen inzetten. Op deze manier krijg jij als werkgever de passende werknemers geleverd die affiniteit hebben met jouw sector.

Kwaliteit Way2Work Voorne Kracht

Om de kwaliteit van onze werknemers te garanderen, brengen wij hun opleiding, werkervaring en gedrag zorgvuldig in kaart tijdens een persoonlijk gesprek. Bovendien zorgen we ervoor dat deze gegevens bij minimaal twee referenties worden nagetrokken!

Op Zoek Naar Hoogwaardig Personeel?

Wij zorgen voor de juiste match!