Tel: 0181-30 11 00 | Email: administratie@uitzendbureauway2work.nl

Werkgevers

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

Door de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt is de vraag naar gekwalificeerd personeel enorm toegenomen. U als opdrachtgever stelt dan ook terecht eisen aan uw personeel, ongeacht de periode waarin ze bij
u werkzaam zijn.

De medewerkers van Way2Work Voorne Kracht zijn in staat om de juiste uitzendkrachten te werven die voldoen aan de eisen die u als werkgever stelt. Omdat wij overtuigd zijn van onze werkwijze, bieden wij deze dienstverlening aan op no cure no pay basis.

Elk kandidaat wordt op onze locatie in Hellevoetsluis uitgenodigd voor een uitgebreid persoonlijk gesprek om een goed beeld te kunnen krijgen van zijn/haar wensen en capaciteiten. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring met werving en selectie en zullen u dan ook eerlijk en passend advies geven t.a.v. uw vraag. Wij houden van een uitdaging: voor ons is er geen vacature dat niet vakkundig ingevuld kan worden. Kort samengevat kunt u bij ons uitstekend en betrouwbaar personeel winnen!

Tijdens kantoortijden ( 8:00 tot 17:00 uur ) zijn wij bereikbaar via ons kantoornummer. Buiten deze tijden zijn wij bereikbaar via email of whatsapp. U kunt dus altijd contact met ons opnemen wanneer het u uitkomt!

Tot snel!

Contactformulier