Tel: 0181-30 11 00 | Email: administratie@uitzendbureauway2work.nl

Way2Work zet de bloemetjes buiten!

Je ziet het buiten, de narcissen en krokussen staan al volop in bloei!

Het mooie weer komt eraan: ook wij merken dat ons personeel zich nu al bezig houdt met het uitstippelen van de zomervakanties. Zoals altijd staat het team van Way2Work vrijblijvend voor jou klaar om deze vakantie periodes (en daarbuiten natuurlijk) in te vullen!

Hiervoor beschikken wij over een ruim netwerk van gemotiveerde en gekwalificeerde uitzendkrachten, woonachtig in de directe omgeving van jouw bedrijf. Uiteraard besteden wij veel aandacht aan jouw specifieke wensen en cultuur binnen de organisatie.

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Maak dan vrijblijvend een afspraak en wij vertellen jou hier graag meer over