Tel: 0181-30 11 00 | Email: administratie@uitzendbureauway2work.nl

Onze nieuwe website is een feit!

De oude website was erg verouderd en met de realisatie van de nieuwe website is het mogelijk om nog specifieker kandidaten te werven!

Wekelijks bezoeken veel werkzoekenden onze website. Het vinden van een nieuwe uitdaging/baan begint tegenwoordig steeds vaker online. Dit komt deels omdat dure winkelstraten met ramen vol vacatures natuurlijk allang al achterhaald zijn.Daarom is het belangrijk dat je vindbaar bent op veel verschillende zoekmachines. Dit is dan ook ons uitgangspunt; zorgen dat de vacature opvalt in Google, Davindi, Ilse enzovoort.. een flinke uitdaging daar de concurrentie enorm is.

Mede omdat wij gekozen hebben voor de creativiteit van www.Smartpixel.nl, is het voor werkzoekenden nu nog makkelijker om via onze site de passende baan (zowel vast als tijdelijk) te vinden en daar zijn wij trots op! Bekijk onze website en reageer op de vacatures die bij jou passen. Wij zien je graag in onze vestiging in Hellevoetsluis.