Tel: 0181-30 11 00 | Email: administratie@uitzendbureauway2work.nl

Een dag uit het leven van……..

Waar je als uitzendbureau het verschil kan maken…

 

Steeds vaker  lees ik de blogs over een dag uit het leven van… Zelf vind ik dat altijd leuk om een klein kijkje te krijgen in de keuken van iemand die aan ander beroep  uitoefent dan ik zelf doe, of waar ik bekend mee ben.

Zelf merk ik ook dat sommige mensen werkelijk geen idee hebben wat een medewerk(st)er op een uitzendbureau nou allemaal doet.  Onder invloed van Social Media is een beeld natuurlijk vaak gekleurd en ook wij maken ons er wel schuldig aan om via Social Media de wereld te laten weten dat we een overleg met heerlijke koffie (en iets calorierijks) hebben gehad bij een hip koffietentje.

Dat doen we dus ook wel eens  en daar genieten we dan van! De realiteit is ook wel eens anders namelijk en misschien is het tijd om die kant ook eens te belichten.

Ik durf te zeggen dat wij een uniek bureau zijn en daadwerkelijk een stapje verder zetten voor onze krachten. Dat doen wij voor onze flexkrachten bijvoorbeeld door : altijd bereikbaar te zijn, een voorschot te geven als dat echt nodig is, mee te werken bij sommige opdrachtgevers, proberen vervoer te regelen en zelfs het helpen bij de financiële administratie van een flexkracht. Kom daar maar eens om bij een van de grote con-collega’s. Waarom wij dat doen :  omdat we aandacht hebben voor ons personeel en het aangaan van een samenwerking serieus nemen.

Vanzelfsprekend verwachten wij dat ook andersom, iets wat niet vanzelfsprekend is, want hoe vaak ik voor de spreekwoordelijke Piet Snot zit te wachten op iemand die niet op komt dagen op zijn of haar afspraak is niet voor te stellen. Mensen lijken wel eens te vergeten dat het hier daadwerkelijk gaat om een sollicitatiegesprek. Als je bij mij je afspraken niet nakomt, dan heb ik er ook geen vertrouwen in dat je dat bij een van onze opdrachtgevers wel zal doen.

Dit is maar een onderdeel van onze werkzaamheden natuurlijk.  Binnenkort starten wij met het tonen van een aantal vlogs waarin wij jullie meenemen in de wereld van Way2Work, blijf ons volgen dus!

Geef een reactie