Tel: 0181-30 11 00 | Email: administratie@uitzendbureauway2work.nl

Van oplossingen en problemen…

Als uitzendbureau volgen wij  alle ontwikkelingen op het gebied van mens en arbeid natuurlijk op de voet.

Een van de ontwikkelingen die onze bijzondere aandacht heeft is het toekomstige probleem van de zogenaamde Nug’ers. Nog nooit van gehoord? Dit zijn mensen die om welke reden dan ook geen uitkering ontvangen ( Niet Uitkering Gerechtigde ) en dus niet in beeld zijn bij Gemeente of UWV. Een groot deel hiervan is jong en heeft een praktijkgerichte opleiding gehad (al dan niet afgemaakt) en willen en kunnen prima met hun handen werken.

 

Voor een aantal van onze opdrachtgevers zoeken wij juist jonge mensen die intern opgeleid willen worden tot vakman/vrouw in hun specialisme. Eén en één is twee denk je nu? Niet helemaal. Weinigen voelen zich namelijk verantwoordelijk voor deze groep en het is dus niet zo makkelijk om in contact te komen met deze groep. Daarom is Way2Work actief bezig om hun netwerk binnen de gemeentes Nissewaard en Hellevoetsluis te informeren en waar het kan betrekken bij onze plannen om ook deze groep aan het werk te krijgen.

Wat ons betreft een actuele oplossing voor een huidig en toekomstig probleem. Meer over weten of meedenken? Graag! Neem contact op met Debby op 06-27828768

Geef een reactie